ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εταιριών ανάμεσα στους οποίους καλείται να επιλέξει όποιος επιθυμεί να ξεκινήσει επιχειρηματική δραστηριότητα (Ατομική Επιχείρηση, Ομόρρυθμη ή Ετερόρρυθμη Εταιρία, ΙΚΕ, ΕΠΕ ή ΑΕ κ.α.). Επικοινωνώντας με την έμπειρη ομάδα της EnV Business Solutions και λαμβάνοντας την κατάλληλη καθοδήγηση καταλήγουμε στον τύπο εταιρίας που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
Επιτυγχάνουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε οι σκέψεις και το όνειρό σας για την μελλοντική σας επιχείρηση, να πάρει σάρκα και οστά.

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το Επιχειρείν δεν έχει σύνορα! Η ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό απαιτεί σοβαρό και αντικειμενικό, επιχειρηματικό, οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό. Εμείς είμαστε εδώ να σχεδιάσουμε μαζί σας το πλάνο, το οποίο πρέπει να προηγείται πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης, να σας παρέχουμε Φορολογική Υποστήριξη, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και να σας εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αναπτύξετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο με νόμιμα και θεμιτά μέσα.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Ποιο είναι το πλαίσιο στο οποίο δραστηριοποιούνται τα υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιριών στην Ελλάδα; Ποια είναι η διαδικασία ίδρυσης υποκαταστήματος σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία; Η έμπειρη ομάδα της EnV Business Solutions θα σας βοηθήσει ώστε να ιδρύσετε στην Ελλάδα υποκατάστημα αλλοδαπής εταιρίας νόμιμα και με ασφάλεια.
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία της ίδρυσης και εγκατάστασης και σας παρέχουμε πλήρη Φορολογική – Λογιστική και Συμβουλευτική κάλυψη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ

ΛΟΓΙΣΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

RENT A CFO