ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η παροχή υπηρεσιών, εκτός των φορολογικών, αποτελεί σήμερα μια επιβεβλημένη ανάγκη των επιχειρήσεων, την οποία μόνο οι επιχειρήσεις λογιστικών κ φοροτεχνικών συμβούλων μπορούν να καλύψουν.
Η ομάδα της EnV Business Solutions έχει αντιληφθεί την συμβουλευτική επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για φορολογική, είτε χρηματοοικονομική, είτε στρατηγική, είναι πελατοκεντρική. Γι’ αυτό και εμείς βρισκόμαστε κοντά στις επιχειρήσεις, στην καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια πορεία τους. Τις παρακολουθούμε και παραθέτουμε διαρκώς προτάσεις αναπροσαρμογής τους, εφόσον χρειαστεί.
Παρέχουμε τις συμβουλές μας για την ορθότερη και πιο συμφέρουσα λειτουργικά και κοστολογικά διαχείριση των δαπανών μιας επιχείρησης και αφού αναλύσουμε πλήρως το περιβάλλον της εμπορικής δραστηριότητας της καθεμίας οικονομικής μονάδας, καταρτίζουμε μελέτες βιωσιμότητας.
Αν υπάρχει μια ιδέα στο μυαλό σας, αλλά η υλοποίηση της σας δημιουργεί απορίες και παρουσιάζει κολλήματα, τότε ένα ραντεβού με τους συνεργάτες μας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, με τις κατάλληλες συμβουλές, υποστήριξη και καθοδήγηση για την ολοκλήρωση της. Το δίκτυο συνεργατών μας αποτελείται από επαγγελματίες:

01 Σύμβουλοι

Συμβούλους επιχειρήσεων που εξειδικεύονται στην ένταξη επιχειρήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα (ΕΣΠΑ, LEADER, ΟΑΕΔ) και σε Αναπτυξιακούς Νόμους.

02 Δικηγόροι

Δικηγόρους που παρέχουν εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες με σκοπό την υποστήριξη όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη εμπειρία στο σύνολο του εμπορικού, πτωχευτικού και αστικού δικαίου.

03 Συμβολαιογράφοι

Συμβολαιογράφους που προσφέρουν πλήρη κάλυψη συμβολαιογραφικών πράξεων εταιρικής ή αστικής μορφής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΩΣΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΩΝ

ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

RENT A CFO