Rent a CFO

Nov 14, 2023

EnV Rent-a-CFO Υπηρεσίες

Κορυφαίες εταιρείες, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί προσλαμβάνουν προσωρινούς CFO, πλήρους απασχόλησης ή CFOs μερικής απασχόλησης για τη διαχείριση των οικονομικών καταστάσεων και την τήρηση βιβλίων τους, καθώς και για την παροχή στρατηγικής καθοδήγησης για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων μέσω του μετοχικού κεφαλαίου και τις αγορές χρέους.

Οικονομική Ανάλυση

Αποκτήστε μια σαφή εικόνα των λειτουργιών της επιχείρησής σας με αυστηρούς εσωτερικούς οικονομικούς ελέγχους και οικονομικές πληροφορίες και εντοπίστε ευκαιρίες κερδοφορίας μέσω κοστολόγησης ή βελτιστοποίησης του κόστους.

Διαχείριση Ταμειακών Ροών

Βελτιώστε τους εισπρακτέους και πληρωτέους λογαριασμούς για να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τις πηγές και τις χρήσεις των μετρητών σε όλη την επιχείρησή σας.

Παρακολούθηση απόδοσης

Ξεκλειδώστε βασικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση με ισχυρή συλλογή δεδομένων και δυναμικούς πίνακες εργαλείων παρακολούθησης KPI.

Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Καθοδήγηση Αγοράς & Στρατηγικός Σχεδιασμός

Δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει με στρατηγική καθοδήγηση μέσω αυξήσεων χρέους, επενδύσεων σε μετοχές και συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Προϋπολογισμός και Έλεγχος Εξόδων

Ανακαλύψτε ενεργή εξοικονόμηση κόστους και εφαρμόστε αποτελεσματικές διαδικασίες τριμηνιαίου προϋπολογισμού για τη βελτιστοποίηση των ταμειακών ροών.

Οργανωτική Ηγεσία

Ενοποιήστε διάφορες εσωτερικές λειτουργίες που κυμαίνονται από HR έως την εταιρική διακυβέρνηση κάτω από ένα έμπειρο στέλεχος.

Εξειδικευμένες Ομάδες

Δημιουργούμε ομάδες με κορυφαίους επιχειρηματικούς αναλυτές, συμβούλους και στελέχη αφοσίωσης από το παγκόσμιο δίκτυο ταλέντων μας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στις επιχειρηματικές σας διαδικασίες. Κάθε άτομο επιλέγεται για την εξειδίκευση στο θέμα και την πολυετή πείρα του σε διαχειριζόμενες ομάδες.

Οικονομικοί Διευθυντές και Οικονομικούς Εμπειρογνώμονες

Οικονομικοί Διευθυντές, Ορκωτοί Ελεγκτές, ειδικοί σε χρηματοοικονομικά μοντέλα, ειδικοί συγχωνεύσεων και εξαγορών με εξειδίκευση σε πολλούς κλάδους.

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Κορυφαίοι σύμβουλοι επιχειρήσεων, ειδικοί στρατηγικής και λειτουργιών με τεχνογνωσία σε όλους τους τύπους και τα μεγέθη επιχειρήσεων.

Έμπειροι Managers

Έμπειροι managers με εξειδίκευση σε πολλούς κλάδους όπως η τεχνολογία, οι τράπεζες, η υγειονομική περίθαλψη, το ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλα.Αναλυτές Έρευνας Αγοράς

Εμπειρογνώμονες στην πρωτογενή και δευτερογενή έρευνα αγοράς, τις προβλέψεις του κλάδου, την ανάλυση τάσεων, τη συγκριτική αξιολόγηση ανταγωνισμού και τα πλαίσια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τόλμησε να αλλάξεις λογιστή

Η επιλογή του Λογιστή είναι η επιλογή σας σωστή; Με την λογιστική υποστήριξη, να συνιστά αναμφίβολα μια από τις βασικότερες ανάγκες που καλούνται να καλύψουν όλες οι επιχειρήσεις, η επιλογή ενός...

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2021

Σε λειτουργία τέθηκε η εφαρμογή για την υποβολή των δηλώσεων φορολογικού έτους 2021. Την είδηση έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο ΟΤ Forum, όπου...

Απόφαση ΣτΕ για παραγραφή: Τι σημαίνει για ασφαλισμένους και Ταμεία

“Ανάσα” σε οφειλέτες αλλά και στα ταμεία θα μπορούσε να δώσει σε μερίδα οφειλετών η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με αυτή...

Δύο test την εβδομάδα για τους εργαζόμενους | Τα νέα μέτρα για την πανδημία

Ο κ. Πλεύρης ανακοίνωσε πριν από λίγο τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.Συνοπτικά, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα: Το μέτρο για τους ανεμβολίαστους ιατρούς θα συνεχιστεί. Από την Παρασκευή...

Οι διατάξεις για το αφορολόγητο των δωρεών και γονικών παροχών μέχρι 800.000 ευρώ

Γονικές παροχές και δωρεές – Αύξηση του αφορολογήτου ποσού δωρεών και γονικών παροχών περιουσιακών στοιχείων για τους δικαιούχους της Α’ κατηγορίας της παρ. 1 του άρθρου 29 του ν. 2961/2001 σε...